AGD’DEN FESTİVAL HAVASINDA PİKNİK

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Antalya Şubesi ve Milli Gençlik Vakfı’nın (MGV), “Bin yıl daha bu gençlik!” sloganıyla düzenlediği yaz etkinlikleri, Antalya Döşemealtı’ndaki Düzlerçamı Mesire alanında gerçekleştirildi. Şölen havasında geçen piknikte ilahiler, yarışmalar ve ödül takdimleri yapıldı.

AGD ve MGV, ülke genelinde düzenlediği yaz etkinliklerine tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Döşemealtı’ndaki Düzlerçamı Mesire alanında gerçekleştirilen yaz şöleni etkinliğine, Anadolu Gençlik Derneği ve Milli Gençlik Vakfı Genel Başkanı Salih Turhan, Saadet Partisi Antalya İl Başkanı Ramazan Düzen, AGD üyeleri ve 7’den 70’e her kesimden çok sayıda davetli katıldı. İlçelerden de gelen vatandaşların katılımıyla şölen havasında geçen piknikte ilahiler, hadis sunumları, ödül takdimleri ve yarışmalar yer aldı.

TURHAN GENÇLERE SESLENDİ

Etkinlikte konuşan Başkan Salih Turhan, gençlik ile doğru iletişimin yol ve yöntemini Peygamber Efendimiz (sav)’in hayatından ve Hadis-i Şeriflerden görülebildiğini belirterek, yapılan gençlik çalışmaların da iletişimin nasıl olması gerektiğine vurgu yaptı. Turhan, “Selama ve tebessüme önem veren, şefkatli ve merhametli olan, hediye vermeyi ve ikramı seven, doğru kimselerle arkadaşlık eden, öğrenmeyi talep eden, okuyan, araştıran, düşünen, sorgulayan, haramdan ve yalandan sakınan nesiller yetiştirmek bu ülkeye yapılacak en büyük hizmettir” dedi.

AGD’DE KAYITLAR BAŞLADI

Anadolu Gençlik Derneği Antalya Şube Başkanı Hakan Ülgen ise, uzun bir aradan sonra Anadolu Gençlik ailesi olarak bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti. Ülgen, “Yaz bizimle bir başka!” sloganıyla her yıl düzenlemiş olduğumuz ortaokul öğrencilerine yönelik Yaz Etkinlikleri programının kayıtları başladığını ve katılım sağlamak isteyen öğrenciler kendilerine en yakın AGD temsilciklerinden kayıt yapılabileceğini anımsattı.

Renkli etkinlik, yemek ve çeşitli ikramların ardından ödül takdim töreniyle son buldu.