AGD’DEN BÜYÜK 'KUDÜS KONVOYU'

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Antalya Şubesi öncülüğünde, İsrail'in Filistinlilere yönelik sürdürdüğü saldırıları protesto etmek için bir araya gelen yüzlerce kişi, Filistin'e destek konvoyu gerçekleştirdi. Vatandaşlar, Türk ve Filistin bayraklarıyla süslenen araçlarla, konvoy halinde şehri dolaştı.

AGD Antalya Şubesi öncülüğünde, İsrail'in Filistinlilere yönelik sürdürdüğü saldırıları protesto etmek için yüzlerce kişi Turgut Özal Kapalı Spor Salonu önünde bir araya geldi. Burada açıklama yapan AGD Antalya Şubesi Başkanı Hakan Ülgen, tarih boyunca olduğu gibi yenileceklerini anlayan zalimlerin azgınlıklarını şiddetlendirdiğini söyledi. Ülgen, Filistin’de kardeşlerimiz mücadeleye devam ederken, bizler de meydanlarda zulme karşı ses yükseltmeye devam edeceğiz.” dedi.

FİLİSTİN'E ÖZGÜRLÜK!

Tüm saldırılara rağmen zalimlerin yenildiğini ifade eden Ülgen şu ifadelere yer verdi:

“Terör örgütü İsrail'in işgal ettiği Kudüs ve Filistin topraklarından sökülüp atılacağı günler çok yakındır. Sadece güçten anlayan İsrail'e, Filistinli kardeşlerimiz ve birlik içerisinde olan Müslümanlar en büyük tokadı yakında vuracaklardır. Dünyaya ve bölgeye huzur ancak ve ancak terörist İsrail'in yok olmasıyla gelecektir. Bu kutlu yolculukta milyonlarca Kudüs gönüllüsü olarak başlattığımız Büyük Kudüs Konvoyu tüm Türkiye'de 81 ilde gerçekleştirilmekte ve dualarımızla Filistin'de özgürlük için mücadele eden kardeşlerimizin yanında yer aldığımızı tüm Türkiye'de kardeşlerimiz göstermektedir.”

Açıklamanın ardından tüm yurtta saat 19.30’da yapılan Büyük Kudüs Konvoyu’yla İsrail’in masum Filistin halkına yönelik saldırıları lanetlendi.