AGC ÜYELERİNE SAĞLIK İNDİRİMİ

Antalya’daki Yaşam Hastanesi’nde kanserle mücadele için büyük adım atılarak yeni bir Onkoloji Merkezi’nin açıldı. Merkezin açılış toplantısının ardından AGC Başkanı İdris Taş ve hastanenin Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Özkan arasında gazetecilerin indirimden yararlanabileceği bir protokol imzalandı.

Antalya’ya kanserle mücadelede ileri tanı ve tedavilerin kullanılabileceği Onkoloji Merkezi, Yaşam Hastanesi’nde hizmet vermeye başladı. Hastanenin Onkoloji Merkezi’nin açılış toplantısına, hastanenin Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Cemal Özkan, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dr. Tülin Özkan, Onkoloji Merkezi doktorları, hastane yöneticileri ve Antalya Gazeteciler Cemiyeti(AGC) Başkanı İdris Taş ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

HASTA ODAKLI BAKIM

Türkiye’ye bölgenin önemli ve kapsamlı kanser merkezlerinden birini kazandıran özel hastanenin Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Cemal Özkan, “Onkoloji Merkezi’mizde sadece merkezimize başvuran hastalarımız için değil tüm dünyadan hastalara ikinci görüş alma olanağı sağladığımız bir hizmet sunuyoruz. ‘Hasta Odaklı Bakım’ kavramını ilke edinmiş bir grup olarak hasta ve hasta yakınlarının yaşam kalitelerini en yüksek seviyede tutmayı hedefleyerek oluşturduğumuz tedavi planlamalarında, ihtiyaç duydukları her anda ve her konuda destek olmaya çalışıyoruz” dedi.

YENİ PROJE HAZIRLIKLARI

Hastaneleri için iki farklı proje daha planladıklarını açıklayan Dr. Özkan, “Tecrübeli kadromuz, gelişmiş altyapımız ve donanımımız ile 7 gün 24 saat hizmet vererek, dünya standartlarındaki teşhis ve tedavi ünitelerimizle yüksek seviyedeki hasta memnuniyetimizi devam ettirmek için özveriyle çalışıyoruz. Hastanemiz sadece Antalya için değil tüm dünyada sağlığına kavuşmayı bekleyen hastalar için, pandemiye rağmen büyümesini hız kesmeden sürdürüyor. Hastaların gülümseyen yüzlerinden aldığı güçle Onkoloji Merkezi’nin ardından yeni projelerin hazırlıklarına devam eden grubumuz 2022 yılsonuna kadar hastalarına şifa olacak iki farklı projeyi daha hayata geçirebilmek için planlamalarını sürdürüyor” diye konuştu.

AGC İLE PROTOKOL İMZALANDI

Toplantının ardından AGC Başkanı İdris Taş ve özel hastanenin Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Özkan arasında, AGC üyelerinin ve birinci derecede yakınlarının hastanenin sağlık hizmetlerinden indirimli olarak faydalanabileceği protokol imzalandı. Başkan Taş, “Bu protokol çerçevesinde üyelerimiz bir defaya mahsus olmak üzere ücretsiz olarak sağlık taraması hizmeti alacaklar. Ayrıca yıl boyunca hem kendileri hem de eş ve çocukları diğer sağlık hizmetlerinden ücretli hastalar yüzde 35, SGK’lı hastalar ise yüzde 25 indirimli olmak üzere faydalanabilecek” diye açıkladı.