AGC’NİN İLK KİŞİSEL GELİŞİM BULUŞMASI

Antalya Gazeteciler Cemiyeti(AGC), Kişisel Gelişim Buluşmaları’nın ilkini, Organize Sanayi Bölgesi’nde(OSB), Teknoloji Yazarı Serdar Kuzuloğlu’nun katılımı ile gerçekleştirdi. Söyleşide koronavirüs sonrası dünya ve değişen dünyada medyanın konumu gibi konular ele alındı.

BAYRAM OKUDAN

Antalya Gazeteciler Cemiyeti(AGC), ilk ‘Kişisel Gelişim Buluşmalarını’ hayata geçirdi. Söyleşilerin ilki Organize Sanayi Bölgesi’nde, Teknoloji Yazarı Serdar Kuzuoğlu’nun katılımıyla yapıldı. Serdar Kuzuoğlu, koronavirüs ve sonrası değişen dünyada medyanın konumu ana fikri ile sunum gerçekleştirdi.

TEKNOLOJİ BİR İKLİM

Açılış konuşmasını yapan OSB Başkanı Ali Bahar, teknolojinin sanayideki yeri hakkında değerlendirmelerde bulundu. Başkan Bahar, teknolojinin bir iklim olduğunu ve o iklimin oluşması için bir gayretleri olduğunu vurguladı. AGC Başkanı İdris Taş, kişisel elişim Buluşmaları fikrinin nasıl ortaya çıktığını anlattı. Başkan Taş, 25 Ekim’de gerçekleştirilen OSB ile protokolde, eğitim ve kişisel gelişim üzerine projeler yapmak üzerine anlaşma gerçekleştirdiklerini açıkladı. Serdar Kuzuoğlu da konuşmalarının ardından, değişen dünya ve teknoloji hakkında bilgi verdi.