AGC Lokali hizmete açıldı

Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) üyelerine yönelik yapılan sosyal tesis Serdengeçti Parkı’nda hizmete açıldı. Açılışta konuşan AGC Başkanı İdris Taş, “Lokalimiz, Türkiye’nin ve dünyanın birçok yerinden gazetecileri ağırlayacağız. Basın toplantılarını burada yapacağız. Antalya’yı konuşacağız. Kent markasına katkı yapacağız. Kısacası Antalya’nın buluşma noktası olacak” dedi.

Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nin üyelerine özel yapılan The Jade Cafe isimli AGC Lokal Muratpaşa ilçesindeki Serdengeçti Parkı içerisinde hizmete açıldı. Açılış törenine, Antalya İl Emniyet Müdürü İlker Arslan, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Yusuf Hacısüleyman, Antalya Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Ali Çandır, Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, çeşitli sivil toplum kuruluşu (STK) temsilcileri, oda başkanları ve çok sayıda gazeteci katıldı. AGC Lokali açılışının konuşmasını Cemiyet Başkanı İdris Taş gerçekleştirdi.


“ÖNEMLİ PROJELERLE KARŞINIZDAYIZ”
Lokalin açılış konuşmasını yapan Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı İdris Taş, belediye başkanları ve STK'ler ile birlikte Antalya için tüm güçleriyle çalıştıklarını ifade ederek, “Antalya Gazeteciler Cemiyeti gücünü köklü geçmişinden ve sizlerden alıyor. Ülke için gece gündüz çalışan bir meslek örgütüyüz. Cumhuriyetin 100’üncü yılında kente iki önemli eser kazandırdık.  Basın Galerisi, Neler Yaşadık Neler Oldu kitabımız yazılı bir kaynak oldu. Türk basınına kazandırdık. Bugün cemiyetimizin 40'ıncı yılında önemli bir proje ile karşınızdayız. Bu sosyal tesisimiz üyelerimize ve Antalyalılara hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu. 


ANTALYA’NIN BULUŞMA NOKTASI
Lokalin Antalya’nın buluşma noktası olacağını niteleyen Taş, “Gazetecinin haberini özgürce yazacağı, keyifle sohbet edeceği özel günlerinde kutlama yapacağı mekan oldu. Burada Türkiye’nin ve dünyanın birçok yerinden gazetecileri ağırlayacağız. Basın toplantılarını burada yapacağız. Antalya’yı konuşacağız. Kent markasına katkı yapacağız. Kısacası Antalya’nın buluşma noktası olacak” dedi.