AGC’DEN ODA BAŞKANLARINA ZİYARET

Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Gaye Coşkun ve yönetimi esnaf odalarını ziyaret etti. Ziyarette gündeme dair değerlendirmeler yapıldı. Oda başkanları artan maliyetlerden dolayı yaşadıkları sıkıntılara dikkat çekti. MÜSİAD Alanya Şubesi ziyaretinde ise alternatif turizme yönelik projelerin önemine dikkat çekilip yenilenebilir enerji kaynakları yatırımları konusunda yatırımcıyı teşvik amacıyla bazı bürokratik engellerin kaldırılması gerekliliğine vurgu yapıldı.

Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Gaye Coşkun ve yönetim kurulu üyeleri kısa süre önce seçimlerini tamamlayan Alanya Pansiyoncular Odası Başkanı Hüseyin Değirmenci, Alanya Minibüsçüler Odası Başkanı Paşa Özkan, Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuri Demir, Alanya Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Velittin Yenialp, Alanya Mobilyacılar Odası Başkanı Hüseyin Alataş ile MÜSİAD Alanya Şube Başkanı Mustafa Durusoy’u ziyaret etti.

MÜSİAD Alanya Şubesi Başkanı Mustafa Durusoy ile başlayan ziyarette İş insanları ile bir araya gelen cemiyet üyeleri Alanya ve ülke ekonomisine dair sohbet etti.  Bu ziyaret esnasından yenilenebilir enerji kaynaklarından özellikle GES’ler konusundan yatırımcının önünün daha fazla açılması gerektiğine dikkat çekildi. Ziyarette MÜSİAD yönetimine Dim Alacami’de de tıpkı Sapadare’de olduğu gibi yürüyüş yolları yapılarak bölgenin doğal yapısın bozulmadan alternatif turizme kazandırılmasının önemine vurgu yapıldı.

AGC üyeleri ardından sırasıyla Alanya Pansiyoncular Odası Başkanı Hüseyin Değirmenci, Alanya Minibüsçüler Odası Başkanı Paşa Özkan, Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuri Demir, Alanya Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Velittin Yenialp ile Alanya Mobilyacılar Odası Başkanı Hüseyin Alataş’ı makamlarında ziyaret etti. Ziyaretlerde ülke gündemi ve ekonomiye dair sohbet edildi. Artan hammadde maliyetleri ile enerji maliyetlerinin tüm sektörler için sorun olduğuna değinildi.

HABER MERKEZİ