AGC’de seçime doğru

Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Olağan Genel Kurul Toplantısı 5 Ekim Cumartesi günü Kepez Mimar Sinan Kongre ve Sergi Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Olağan Genel Kurul Toplantısı 5 Ekim Cumartesi günü saat 09.30’da Kepez Mimar Sinan Kongre ve Sergi Merkezi’nde gerçekleştirilecek. AGC Genel Kurul Toplantısı gerekli çoğunluk sağlanamadığı takdirde 12 Ekim Cumartesi günü aynı yer ve saatte yapılacak.


“ŞU ANDA BİR ADAY YOK”

AGC Olağan Genel Kurul Toplantısı ile ilgili duygu ve düşüncelerini dile getiren AGC Başkanı İdris Taş, “Genel Kurul için 18 Eylül’de yönetim kurulu kararı aldık. 19’unda gazetede yayımlandı. Aynı anda AGC’nin kurumsal internet sitesinde yayımlandı. Genel kurul tarihimiz ekim ayıdır. Şu an için her üye aday olabilir. Şu anda bir aday yok. 3 yıl önce 9 Ekim’de şimdi de 5 Ekim’de çoğunluk sağlanamadığı takdirde ise 12 Ekim’de yapıyoruz. Tüm üyelerimize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.


“HER ÜYE ADAY OLABİLİR, DEMOKRASİ BUDUR”

Üç yıl boyunca gece gündüz çalışarak her türlü projeyi ürettiklerinin altını çizen Başkan Taş, “Görev süremiz doldu. Gerekenleri yapıyoruz. Her üye aday olabilir. Demokrasi budur. Sonuç itibariyle adayda çıkabilir, çıkmaya da bilir. Biz sadece işleyişi süreci devam ettiriyoruz” diye belirtti.