AĞAOĞLU’NDAN ÇAY FİYATI UYARISI

Türkiye Kahveciler, Kıraathaneciler, Büfeciler Federasyonu Başkanı Murat Ağaoğlu, esnaflara kahvehanelerde ve kıraathanelerde 4 lira, çay ocaklarında ise 3 lira ücretle satılan çay fiyatlarını hatırlatarak, belirlenen bedellerin altında satış yapılarak rekabet ortamı oluşturulmaması gerektiğini bildirdi.

Son dönemde artan maliyetler nedeniyle esnaflarda ürünlerinde fiyat düzenlemelerine gidiyor. Vatandaşların en çok vakit geçirdiği kahvehaneler, kıraathaneler ve çay ocaklarında ise geçtiğimiz günlerde çay fiyatlarında düzenleme yapılmıştı.

Türkiye Kahveciler, Kıraathaneciler, Büfeciler Federasyonu Başkanı Murat Ağaoğlu ise sosyal medya hesabı üzerinden odasına üye esnaflara seslendi. Ağaoğlu mesajında çay fiyatlarında satış bedelinin altına inerek rekabet ortamı oluşmaması gerektiğini vurguladı.

Federasyon Başkanı Ağaoğlu açıklamasında, “Sayın üyelerimiz, Antalya Valiliği, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya Esnaf Odalar Birliği ve odamız tarafından onaylanmış olan fiyat tarifemize göre kahvehane ve kıraathaneler için çay 4 Türk lirası, çay ocakları için ise çay 3 Türk lirasıdır. Hiç bir esnafımızın mağduriyet yaşamaması ve birlikte kazanmak için tarifelerimizin altında satış yapılmamasını önemle rica ederim”  ifadelerine yer verdi.