AFAD'DAN YANGINLARA İLİŞKİN AÇIKLAMA
AFAD'dan Antalya, Adana ve Muğla'da meydana gelen yangınlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

AFAD'dan Antalya, Adana ve Muğla'da meydana gelen yangınlarla ilgili açıklamalarda bulundu.
AFAD yaptığı açıklamada, "Antalya Manavgat'taki orman yangınında 3 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 1’İ ağır olmak üzere 138 vatandaşımız etkilenmiştir. Yangından etkilenen 58 vatandaşımızın tedavileri devam etmektedir. 28 Temmuz 2021 tarihinde Adana’da 21 alanda orman yangını meydana gelmiştir. Yangınlardan 7 vatandaşımız etkilenmiştir. 29 Temmuz 2021 tarihinde Muğla'nın Marmaris ilçesi, İçmeler Mahallesi‘ndeki ormanlık alanda yangın meydana gelmiştir. Yangına 1 uçak, 5 helikopter ve 30 arazöz ile müdahale edilmektedir. Yangın an itibariyle herhangi bir yerleşim yerini tehdit etmemekle birlikte, yangının yerleşim yerlerine doğru yayılması ihtimaline yönelik olarak tahliye planlamasına başlandı" açıklamasında bulundu.
DHA
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre 18 Nisan Cuma günü Antalya’da havanın açık ve az bulutlu geçeceği bekleniyor.
Akdeniz’in en büyük turizm merkezinin dünyaya açılan kapısı Antalya Havalimanı, terminal ve hava tarafı kapasitesini genişleterek yeni yüzüyle hizmet vermeye başladı.
Tarım ve Orman Bakanlığının taklit ve tağşiş listesi ile sağlığı tehlikeye düşürecek gıdalar listesi yenilendi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre 17 Nisan Perşembe günü Antalya’da havanın az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
Akdeniz Elektrik Dağıtım (AEDAŞ) planlı yatırım ve bakım çalışmaları kapsamında 17 Nisan Perşembe günü Antalya’daki 12 ilçede elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Antalya’da çocuklarla bir araya gelerek, hasret giderdi.
Antalya Bölge Liman Başkanlığı görevini yürüten Muhammet Alper Keçeli, görevinden ayrıldı. Keçeli’nin yerine Göcek Liman Başkanı V. Mustafa Ergüven atandı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre 16 Nisan Çarşamba günü Antalya’nın hava durumu az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
Antalya’nın simge yapılarından olan Saat Kulesi’nin sürekli durması ve bir türlü doğru zamanı göstermemesi tepkilere neden oldu.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre 15 Nisan Salı günü Antalya’nın hava durumu açık ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz