ADNAN ASAR’DAN ‘ORTAK AKIL’ MESAJI

Antalya Börekçiler Yufkacılar ve Kadayıfçılar Etli Pideciler Kafeteryacılar Kafe Barlar Esnaf Odası Başkan Adayı Adnan Asar, projeleriyle sahaya indi. Çakırlar bölgesinde esnafla buluşan Adnan Asar, ortak akıl vurgusu yaptı.

Antalya Börekçiler Yufkacılar ve Kadayıfçılar Etli Pideciler Kafeteryacılar Kafe Barlar Esnaf Odası başkan adaylığını açıkladıktan sonra esnaf ziyaretlerini münferit olarak sürdüren Adnan Asar, 26 Ocak 2022 Çarşamba günü yapılacak seçim öncesi yönetim kurulu üyeleri ile esnaf ziyaretlerinin düğmesine bastı ve ilk kez projelerini açıkladı. Projelerini anlatmak için startı Çakırlar bölgesinden veren Asar, burada düzenlediği kahvaltı sonrası bölgede bulunan gözlemeci esnafı ile kucaklaştı.

İLGİDEN MEMNUN

Esnafın gösterdiği ilgiden çok mutlu olduğunu ifade eden Adnan Asar, “Biz sadece vaatlerle yola çıkmadık. Elimde yapacaklarımızı gösteren bir yol haritamız var ve bunu oylarına talip olduğumuz esnafımız ile paylaşmaya başladık” dedi. Projelerini altı maddede sıralayan Asar, göreve geldikleri takdirde ilk olarak üyelerin hukuksal sorunlarını çözmek için oda bünyesinde ücretsiz avukatlık hizmeti vereceklerini söyledi.

HABER MERKEZİ