Adım adım Cimbom’a

Bu sezon gösterdiği performansla transferin gözdesi olan Alanyaspor’un yıldızı Oğuz Aydın, adım adım Galatasaray’a gidiyor. Yurt içi ve yurt dışında pek çok takımın takibine giren genç futbolcu için Sarı-Kırmızılılar artık son noktayı koymaya hazırlanıyor.

FUTBOLCU TARAFI TAMAM

Oğuz Aydın ile her konuda anlaşmaya varan Sarı-Kırmızılılar, transferi resmiyet kazandırmak için son görüşmelerini yapıyor. Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ile Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in direkt temas kurduğu transfer görüşmelerde de önemli mesafe kaydedildiği öğrenildi. 

PARA + TAKAS

Uzun süredir devam eden transfer görüşmelerinde Galatasaray’ın Oğuz Aydın için para ve futbolcu vereceği gelen haberler arasında yer aldı. Anlaşmanın tamamlanması halinde 4 milyon Euro civarında bonservis ödenmesi ve transfer kapsamında Galatasaray’dan da 2 de futbolcunun Alanyaspor formasını giymesi bekleniyor. 

20 GOLE KATKI KOYDU

Son yıllarda yükselen grafiğini bu sezon zirveye taşıyan Oğuz Aydın, A Milli Takım’ın Avrupa Şampiyonası için belirlediği geniş kadroda da kendisine yer bulurken, Almanya’ya ise götürülmedi. 23 yaşındaki futbolcu, bu sezon Süper Lig’de 35 maça çıkarken, 13 gol ve 7 asiste imza koydu.