ADAY YOK SEÇİM YOK

Öztürk ailesinin istifasının ardından seçim dönemine giren Antalyaspor'da bugün yapılması planlanan genel kurul ertelendi. Yapılan açıklamada, başkan adayının çıkmamasına dikkat çekildi.

Antalyaspor'da Öztürk ailesinin istifasının ardından seçim sürecine giren Antalyaspor'da genel kurul ertelendi. Ali Şafak Öztürk'ün istifasının ardında başkanlık koltuğuna geçici olarak oturan Emin Hesapçıoğlu, yaptığı yazılı açıklamada başkan adayı çıkmaması gerekçesiyle seçimi ertelediklerini duyurdu.

"BEKLENTİ GERÇEKLEŞMEDİ"

19 Ocak'tan bu yana yeni bir yönetim için çalışmaların yapıldığına dikkat çekilen açıklamada, "Bu süre içerisinde yaptığımız tüm görüşmelere ve çağrılara rağmen şehrimizden yeni başkan adayı ile oluşturacağı yönetim kuruluyla ilgili beklentimiz maalesef gerçekleşmedi. Antalyaspor A.Ş. Yönetim Kurulu olarak; 9 Şubat 2021 Salı günü gerçekleştirmeyi planlayıp duyurduğumuz genel kurulun tek gündem maddesinin başkan ve yönetim kurulu seçimi olması nedeniyle, birleşiminin ileri bir tarihe ertelenmesine karar verdik" denildi.

YENİ TARİH 23 ŞUBAT

Yapılan açıklamada, yönetim kurulunun en doğru isimlerden oluşması adına seçim tarihinin 23 Şubat 2021 olarak belirlendiği vurgulandı.

HABER MERKEZİ