ACİL PLAN

19 Ocak tarihinde Fikret Öztürk ve Ali Şafak Öztürk'ün istifasıyla birlikte Antalyaspor camiasında derin bir arayış başladı. Fikret Öztük'ün ardından Antalyaspor Kulübü Derneği ve Antalyaspor Vakfı Başkanlığı'na gelen Mustafa Yılmaz, hem siyasi hem de iş dünyasında pek çok isimle bir araya gelerek bir çözüm aradı.

Öztürk ailesinin açıklamasına göre; 7.7 milyon Euro, Tolga Cömertoğlu'nun ifadelerine göre de; 1 milyon Euro Nazım Sangare, 2.5 milyon Euro da Mukairu için geldikten sonra 4.2 milyon Euro borcu kalan bir kulüp için ne yazık ki tek bir aday dahi çıkmadı.

Sonuç itibariyle bugün yapılması planlanan seçim 27 Şubat Salı gününe ertelendi, o güne kadar Allah kerim...

Mevcut kadroda, teknik heyet ve personele tek kuruş borcu bulunmayan Antalyaspor'un sezon sonunu getirebilmesi için yaklaşık 70 milyon TL civarında bir gelire ihtiyacı var. Bu miktar, koltuğunda oturup şu an bu yazıyı okuyan sıradan bir vatandaş için tabiki bir servet... Ancak Süper Lig'de mücadele veren bir kulüp için gayet sıradan bir meblağ. Ancak buna rağmen adayın çıkmaması inanılmaz bir durum.

Divan İcra Kurulu, Mustafa Yılmaz'a yaptığı ziyarette Öztürk ailesinin geri döndürülmesi için yapılabilecek çalışmaya destek vereceklerini net bir şekilde ifade etti. Bu çalışma yapılır mı, yapılırsa Öztürk ailesi ikna olur mu bilinmez. Ancak bu şehirde bu kulübü yalnız bırakmayacak iş insanlarının bir an önce çıkması gerekir. Süper Lig'in ilk 10 arasında yerini almış, borç açısından da gayet iyi durumda olan bu kulüpte adayın çıkmadığı için seçimin ertelenmesi çok üzücü bir durum.