"Acı çekerek kazandık!"

Ümraniyespor filelerini havalandırarak takımına 3 puanı getiren isim olan Haji Wright, acı çekerek 3 puana ulaştıklarını söyledi. Kaydettiği golle birlikte Kırmızı-Beyazlılar adına 16’ncı kez sevinç yaşayan ABD’li futbolcu, formasıyla en çok gol attığı takım da Antalyaspor oldu.

Geçen sezon Antalyaspor’un en flaş isimlerinden olan Haji Wright, bu sezona da hızlı başladı. İlk haftayı Galatasaray karşısında boş geçen, ancak ikinci haftada Ümraniyespor filelerini havalandırarak 3 puanın mimarı olan Haji Wright, çok önemli bir 3 puan aldıklarını söyledi. Acı çekerek 3 puana ulaştıklarını söyleyen ABD’li futbolcu, “Geçen hafta Galatasaray'a karşı daha iyi mücadele etmemize rağmen sahadan puansız ayrılmıştık. Ancak bugün üç puan aldığımız için çok mutluyum. Öncelikle benim bu sezon koyduğum ilk hedef; kendi rekorumu daha ileriye taşımak. Geçen sene göstermiş olduğum performansın üzerine koymak ve takımıma en iyi şekilde yardımcı olmak” diye konuştu.

ANTALYASPOR ZİRVEDE

Kariyerinin 7’nci kulübü Antalyaspor olan Haji Wright, 16’ncı kez gol sevinci yaşarken, Kırmızı-Beyazlılarla attığı gol sayısında zirveye çıktı. Amatör ve profesyonel olarak çıktığı maçlardaki 66’ncı golünü kaydeden başarılı futbolcu, en yüksek sayıya Antalyaspor’da ulaştı. Ümraniyespor maçına kadar Antalyaspor ile birlikte Schalke 04 U19 Takımı’yla 15’er gol kaydeden Haji Wright, İstanbul ekibine karşı kaydettiği golle Kırmızı-Beyazlı formayla öne çıkmayı başardı. Schalke 04 II’de de 14 gol kaydeden Haji Wrgiht’ın, böylece en çok gol attığı takım Antalyaspor oldu. Öte yandan 24 yaşındaki futbolcu, Ümraniyespor karşısında attığı golle Kırmızı-Beyazlı formayla ilk kafa golüne ulaştı.

 

TAKIM                         GOL

Antalyaspor                 16

Schalke 04 U19             15       

Schalke 04 II                 14

SönderjyskE                 13       

Venlo U21                    5

Venlo                           1

Sandhausen                 1

Schalke 04                   1

New York Cosmos         0