ABİSİNE SİNİRLENDİ BALKONDAN ATLADI

Fevzipaşa Caddesinde balkondan aşağıya atlayan ve kaldırımda yürüyen vatandaşın saniyelerle kurtulduğu olayın kahramanı Sibel Gezici konuştu.

Olay günü abisiyle kavga ettiğini belirten Geziçi, abisinin üzerine kapıyı kilitleyip gitmesi üzerine bir anlık öfkeyle kendisini balkondan attığını söyledi. Bilineceği gibi 3 gün önce, Fevzipaşa Caddesi no: 90 adresinde 2 katlı evin 1. Kat balkonundan bir kadın kaldırıma düşmüş, kaldırımda yürüyen ve kimliği belirlenemeyen bir vatandaş, son anda yolun karşısına geçmek için dönünce kadının altında kalmaktan saniyelerle kurtulmuştu. Bir işyerinin güvenlik kamerasına da yansıyan olayın kahramanı Sibel Gezici, hırsızlık olayına karışan abisi Uğur Gezici’yi beklediği Manavgat Adliyesi önünde basın mensuplarına konuştu.

Olay günü abisi Uğur Gezici ile tartışıp kavga ettiklerini belirten Gezici “Abim çok sinirli bir insandır. Kavganın ardından kapıyı kilitleyip gitti. Bende dışarı çıkmak istedim. Kapının kilitli olduğunu görünce çok sinirlendim. Bu sinirle balkona çıkıp aşağıya atladım. Sinirden ne yaptığımı hatırlamıyorum. Ben aşağıya düşünce polis ve sağlık görevlileri gelip beni hastaneye götürdü. Aşağımda ve dudağımda parçalanan yerleri tedavi ettiler. Şu an bu olaydan dolayı ayağımın üzerine basamıyorum” dedi.

İntihar etmediğini, bir anlık sinirle atladığını belirten Sibel Gezici, aşağıdan geçen ve son anda üzerine düşmekten kurtulan kişiyi görmediğini sözlerine ekledi.

HABER MERKEZİ