'SERİ BOZAN' AKREP ‘ASLAN’ AVINA ÇIKTI

ANTALYASPOR GALİBİYET İÇİN İSTANBUL'DA

Spor Toto Süper Lig'in 25'inci haftasının kapanış mücadelesinde Antalyaspor yarın deplasmanda 31 maçtır sahasında mağlubiyeti olmayan Galatasaray'a konuk olacak. Saat 20.00'da başlayacak olan mücadeleyi Arda Kardeşler yönetecek.
Ligin ikinci yarısına kötü bir başlangıç yaparak peş peşe puan kayıpları yaşayan Antalyaspor, yarın deplasmanda zirvenin en yakın takipçisi Galatasaray'a konuk olacak. 25'inci haftanın kapanış mücadelesinde Galatasaray'a ile karşılaşacak olan kırmızı beyazlılar hafta içerisinde yaptığı antrenmanlarla zorlu mücadeleden en iyi sonucu almak için sahaya çıkacak. Antalyaspor, dün maçın oynanacağı kente giderken ve burada Teknik Direktör Bülent Korkmaz gözetiminde yapılan son antrenmanın ardından maç saatini beklemeye başladı.

7 GALİBİYETİN 4'Ü DEPLASMANDA
Süper Lig'de 46'ncı kez karşı karşıya gelecek olan iki ekibin mücadelesinde Galatasaray'ın üstünlüğü mevcut. İki takım arasında geride kalan maçlarda sarı-kırmızılılar 27, kırmızı-beyazlılar 7 galibiyet alırken, taraflar 11 müsabakada ise sahadan 1 puanla ayrıldı. İstatistiklere bakıldığında ise Antalyaspor'un Galatasaray karşısında aldığı 7 galibiyetin 4'ü deplasmanda alındı. Antalyaspor, sarı kırmızılıları deplasmanda 1984-1985'te 2-1, 1994-1995'te 3-0, 1995-1996 ve 2009-2010 sezonlarında 2-1'lik skorlarla mağlup etmeyi başardı. İki takım arasında İstanbul'da yapılan son 10 lig maçının 4'ünü Galatasaray, birini Antalyaspor kazandı, 5 müsabaka ise beraberlikle sonuçlandı

HEDEF GALİBİYET ÜZERİNE
Hafta içerisinde yapılan basın toplantısında Teknik Direktör Bülent Korkmaz, Galatasaray maçından galibiyetle ayrılabilecek güçte olduklarını belirterek, "Galatasaray karşısında çok koşan, mücadele eden bir takım olmak zorundayız. Deplasmanda bunu yapıyoruz, bu sonuçlara yansıyor. Aynı şekilde oynarsak, istediğimiz neticeyi alacağımızı düşünüyorum" diyerek sahaya galibiyet için çıkacaklarını açıklamıştı.
Öte yandan maçın hakemi Arda Kardeşler Antalyaspor'un son olarak 2017-2018 sezonunda 4 Kasım 2017 tarihinde evinde konuk ettiği Kardemir Karabükspor mücadelesini yönetmiş ve kırmızı beyazlılar bu mücadelede sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrılmıştı.
Faruk ÇELİK, Ramazan BOZCA