‘Milli Takım’a yeni marş

Daha önce yaptığı ‘Küf’ ve ‘Adımızı yan yana yazalım’ şarkılarıyla adından söz ettiren Şerafettin Çaylı bu sefer A Milli Futbol takımı için başarılı bir Marş hazırlayarak müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Daha önce yaptığı ‘Küf’ ve ‘Adımızı yan yana yazalım’ şarkılarıyla adından söz ettiren Şerafettin Çaylı  bu sefer A Milli Futbol takımı için başarılı bir Marş hazırlayarak müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Aylardır stüdyoya kapanan Şerafettin Çaylı mükemmel bir proje hazırlayarak dinleyicilerini sevindirdi. Sözü ve müziği kendisine ait olan sanatçı A Milli futbol takımı için başarılı bir Marş hazırladı. Projede Türkiye’de oldukça tanınan Müzisyen ve Şiir yorumcusu Şair Bedirhan Gökçe de kendi yazdığı bir şiirle Çaylı’ya eşlik ediyor. Bedirhan Gökçe’nin yazdığı şiirle marşın ruhunu ve dinamiğini daha yükselttiği görünüyor. Marş kısa bir süre içerisinde sosyal medyada büyük yankılar uyandırdı.
Dinleyicilerin https://www.youtube.com/watch?v=HYjDDtTlIv0&feature=youtu.be linkinden ulaşabildiği marş şimdiden binlerce tıklanma aldı.

TİCARİ KAYGIMIZ YOK
Şimdilik sosyal medya kanallarıyla dinleyiciyle buluşan marş hakkında bilgiler veren Çaylı, “Hiçbir ticari kaygı olmadan yapılan her çalışma mutlaka başarıya ulaşıyor. Herhangi bir kaygımız olmadığı için özgün ve rahat çalışabildik. Proje içimize sinene kadar sürekli çalıştık” dedi. Dinleyiciler le buluşmak için sabırsızlandığını söyleyen Çaylı, “Marş ta çalan müzisyenler de kendi ekibinden oluşuyor. Kayıtlar Tünel Stüdyo Çatı yapılan bu proje çok ses getirecek gibi. Hem heyecan içindeyim, hem de bu anlamlı projeyi güzel sonlandırdığımız içinde onurluyum” dedi.