'GENÇLER'LE BAŞBAŞA

1-1’LERİNİ ÜZDÜLER! BU İŞİN, ŞAKASI KALMADI…

Süper Lig’in 15. Haftasında alt sıraları yakından ilgilendiren maçta Antalyaspor, evinde Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kaldı. Antalyaspor, 88. dakikada Deniz Kadah’ın penaltısı ile bir puanı kurtardı.
Ligin alt sıralarından kurtulmaya çalışan iki takım Antalyaspor ile Gençlerbirliği arasında oynanan maçta galip çıkmadı. Antalya Stadyumu'nda hakem Alper Ulusoy'un yönettiği maçta iki takımın futbolcuları üzerinde ‘Kudüs kırmızı çizgimizdir’ yazılı pankart ile çıktı. Kırmızı-beyazlı taraftarlar da pankartlarla açarak ABD ve İsrail’e tepki gösterdi. Ankara temsilcisinin golünü 58'de Jailton Paraiba atarken, Antalya'nın beraberlik golü 88'de penaltı atışında Deniz Kadah'tan geldi. Son anları nefes kesen ve iki takımın da uzatma dakikalarında iki net fısatı harcadığı mücadele 1-1 sona erdi.

İŞİN ŞAKASI KALMADI
Samir Nasri, Eto’o ve Menez’in sakatlıkları nedeniyle forma giyemedikleri maçta Antalyaspor, pozisyon üretmekte zorlandı. İyi kapanan ve rakibine gol şansı vermeyen Gençlerbirliği, ev sahibi ekibin savunmada yaptığı bir hata sonrası öne geçmeyi başardı. Bu golden sonra yüklenmeye çalışan Antalyaspor, net fırsat bulmakta zorlandı.

AKREP ATEŞE YÜRÜYOR
Antalyaspor, bu beraberlikle birlikte puanını 14’e çıkartırken, haftayı 14. sırada kapattı. 12 puana yükselen Gençlerbirliği, ise 15. sırada yer aldı. Ligde gelecek hafta Antalyaspor, Başakşehir'e konuk olacak. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynanacak mücadele 14.00’da başlayacak.
 
STADYUM: Antalya Stadyumu
HAKEMLER: Alper Ulusoy, Volkan Narinç, Hakan Yemişken
ANTALYASPOR: Ferhat, Nazım (Dk.73 Aydın), Celustka, Chico, Sakıb, Charles, Vainqueur (Dk. 59 Emre), Maicon, Yekta, El Kabir, Deniz
GENÇLERBİRLİĞİ: Hopf, Ahmet, Palitsevich, N’diaye, Murat, Scekic, Jailton (Dk.87 Muriqi), Zeki (Dk. 76 Ahmet İlhan), Diallo, Manu, Skuletic (Dk. 68 Issah)
GOLLER: Deniz (Antalyaspor) , Jailton (Gençlerbirliği)
SARI KARTLAR: (Antalyaspor), N’diaye, Ahmet, Jailton, Diallo (Gençlerbirliği)

Faruk ÇELİK