-Cisse 'fırtına'sı-

RODALLEGA PENALTI KAÇIRDI, ALANYA AFFETMEDİ! 0-2

Ligin ikinci yarısına hızlı bir giriş yapan Aytemiz Alanyaspor,Süper Lig'in 22. haftasındaTrabzonspor'u 2-0 mağlup etti. Aytemiz Alanyaspor’un gollerini Cisse atarken, Trabzonspor Rodallega’nın ayağından penaltı kaçırdı.Turuncu- yeşilliler, bu sonuçla puanını 28'e çıkararak yükselişini sürdürdü.
Ligin ikinci yarısına Sivasspor ve Ankaragücü galibiyeti ile başlayan ardından Galatasaray ile 1-1 berabere kalan ve son olarak geçtiğimiz hafta deplasmandaGözteye 3-2 mağlup olan Aytemiz Alanyaspor deplasmanda Trabzonspor'a konuk oldu. Kendisi gibi yükselişe geçen ve formda rakibi karşısında ilk yarıya hızlı başlayan Alanyaspor ilk dakikalardan itibaren rakibine üstünlük kurmak için hızlı ve kontra ataklarla gol aradı. Her iki takımında geliştirdiği ataklardan sonuç çıkmayınca soyunma odasına 0-0 eşitlikle gidildi.

ALANYA’NIN CISSE’Sİ VAR
Karşılaşmanın ikinci yarısının hemen başında maçın hakemi Suat Aslanboğa Trabzonspor lehine penaltı noktasını gösterdi. Yapılan VAR incelemesinde de sonuç değişmeyince penaltı atışını kullanan Rodallega'nın vuruşu direkten döndü. Dönen topu tamamlayan Rodallega'nın vuruşu ağlarla buluştu ancak, gol değeri kazanmadı. Bu pozisyonun hemen ardından Trapzonspor kalesine yüklenen Alanyaspor hızlı gelişen atakta Cisse ile öne geçti:0-1. Skor üstünlüğünü eline alan Antalya temsilcisi rakibi karşısında da oyun üstünlüğünü eline alarak Trabzonspor kalesinde gol aradı.

TRABZON’DA AKDENİZ RÜZGARI
58'inci dakikada yine organize gelişen Alanyaspor atağında Villafanez'in kullandığı köşe vuruşunda rakibinden seken topu tamamlayan Cisse topu ağlarla buluşturarak skoru 2-0'a getirdi. 80'de bir kez daha Trabzonspor kalesinde tehlikeli yüklenen Alanyaspor'daEfecan'ın vuruşunda kaleciden dönün topu tamamlayan Cisse'nin şutunda top direkten döndü. Karşılaşmanın geriye kalan dakikalarında Trabzonspor'un farkı azaltmak ve skora denge getirmek için çabaları sonuç vermeyince karşılaşma 2-0 Alanyaspor'un üstünlüğü ile sona erdi.
Bu sonuçla Alanyaspor puanını 28'e çıkararak yükselişini sürdürdü.
Faruk ÇELİK, Ramazan BOZCA